Çakıllı İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojiden, sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün araştırmaları, yaratıcı faaliyetleri ve topluma hizmetiyle Türkiye´de saygın ve lider bir okul olmaktır.

Misyon: Eğitim kalitesini mümkün olan en üst seviyeye çıkarmak, eğitim öğretimi yaratıcı bir ortama sahip olacak şekilde planlamak, araştırmayı, sorgulamayı, kendisine ilke edinmiş liderler yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Çakıllı Belediyesinin aracı ile öğrencilere ücretsiz servis hizmeti verilmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (288) 358 70 07

WEB - https://cakilliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çakıllı Beldesi/Vize/KIRKARELİ

Yerleşim Yeri - ÇAKILLI BELDESİ/VİZE/KIRKLARELİ

Adres - Çakıllı Beldesi/Vize/KIRKARELİ

Ulaşım Okulumuz Vize Saray yolu üzerinde bulunmakta olup 15 dk. da bir toplu taşıma ile ulaşım sağlanmaktadır. 30 dk. ara ile İstanbul, gün içerisinde farklı illere ulaşım vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık VİZE İLÇESİ: 11 KM KIRKLARELİ : 68 KM TEKİRDAĞ-SARAY :9 KM